Aytaç Kara Trabzonspor : Aytaç Kara'dan kötü haber - Spor Haberleri - Radikal - Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti.

Aytaç Kara Trabzonspor : Aytaç Kara'dan kötü haber - Spor Haberleri - Radikal - Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti.. €* 23 mar 1993, izmir, türkiye. Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumru'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti.

Trabzonspor, ara transferin son gününde flaş bir transfere imzasını attı. 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. İşte aytaç kara'nın o açıklamaları: Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. See more of trabzonspor portal on facebook.

Aytaç Kara KAP'a Bildirildi!
Aytaç Kara KAP'a Bildirildi! from www.haberts.com
Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. + trabzonspor, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken, emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu da kiralık olarak eskişehirspor'a gönderdi. Trabzonspor, aytaç kara için eskişehirspor'a 2.1 milyon euro (yaklaşık 5.8 milyon tl) paranın yanı sıra, 'transfermarkt' verilerine göre piyasa değeri 2.5 milyon tl olan emre güral'ı bonservisiyle. Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Aytaç kara'nın mesajında şu ifadelere yer verildi: 03 temmuz 2018 salı 16:05 güncelleme tarihi: Ayrıca bordo mavili ekip aytaç kara ile de yollarını ayırdı.

Trabzonspor, matus bero'nun transferi için hollanda ligi takımlarından vitesse ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Aytaç trabzonspor'dayken 7'nci maçımda sakatlık yaşamıştım, tarak kemiğim kırıldı, 7 ay uzak. Trabzonspor, aytaç kara'nın transferi için eskişehirspor ile anlaştı. Trabzonspor, ara transferin son gününde flaş bir transfere imzasını attı. Trabzonspor sportif yatırım ve futbol i̇şletmeciliği ticaret a.ş'den, borsa i̇stanbul'a gönderilen ve. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor, eskişehirsporlu aytaç'ı 2.1 milyon euro'ya kadrosuna katarken, emre güral'ı profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi konusunda eskişehir spor kulübü ile. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel trabzonspor haberleri giriş tarihi: Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Bazen her şey insanın kendisinde bitmiyor. Trabzonspor, eskişehirspor'dan aytaç kara'yı alarak ara transferi kapattı. Trabzonspor, matus bero'nun transferi için hollanda ligi takımlarından vitesse ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci.

Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. + trabzonspor, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken, emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu da kiralık olarak eskişehirspor'a gönderdi. See more of trabzonspor portal on facebook. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı.

Aytaç Kara'dan Ali Palabıyık'a tepki: Al hocam, penaltıyı ...
Aytaç Kara'dan Ali Palabıyık'a tepki: Al hocam, penaltıyı ... from img1.aksam.com.tr
+ trabzonspor, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken, emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu da kiralık olarak eskişehirspor'a gönderdi. Bazen her şey insanın kendisinde bitmiyor. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. See more of trabzonspor portal on facebook. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. Alt yapısında yetiştiği altay'dan da bahseden aytaç ayrıca bu sezon yaşadıkları hakem hataları. Trabzonspor, eskişehirspor'dan aytaç kara'yı alarak ara transferi kapattı.

İşte aytaç kara'nın o açıklamaları:

Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. Hakkında merak edilenleri açıklayan aytaç kara trabzonspor'da oynadığı dönem ve ayrılış süreciyle ilgili de itirafta bulundu. Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. + trabzonspor, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken, emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu da kiralık olarak eskişehirspor'a gönderdi. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi. Trabzonspor, eskişehirspor'dan aytaç kara'yı alarak ara transferi kapattı. Trabzonspor, eskişehirsporlu aytaç'ı 2.1 milyon euro'ya kadrosuna katarken, emre güral'ı profesyonel futbolcu aytaç kara'nın, kulübümüze transferi konusunda eskişehir spor kulübü ile. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor, aytaç kara ile karşılıklı olarak sözleşmenin fesih edildiğini açıkladı. 2,5 yıl formasını onurla gururla ve terimin son damlasına kadar taşıdığım trabzonspor'a ve camiasına bugün veda ediyorum. Trabzonspor'da bir dönem forma giyen ve sözleşmesi feshedilerek yolların ayrıldığı aytaç kara açıklamalarda bulundu. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle.

Eskişehirspor'dan aytaç kara'yı da aldık. Transferin gece geç saatlerde açıklanmasının ardından eskişehir'den ayrılan aytaç. 03 temmuz 2018 salı 16:05 güncelleme tarihi: Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumru'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi.

Aytaç Kara'ya Ceza Yolda - Son Dakika Spor
Aytaç Kara'ya Ceza Yolda - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumru'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor kulübü, eskişehirsporlu aytaç kara ile anlaşmaya vardığını borsa i̇stanbul'a bildirdi. Trabzonspor aytaç kara'ya veda etti. Trabzonspor ile eskişehirspor aytaç kara transferinde mutlu sona ulaştı. Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak. 15 ocak 2015 perşembe 11:11. Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansa ulaşamayan ve eleştirilerin hedefi olan aytaç kara bunun sebebi olarak geçirdiği sakatlığı gösterdi.

Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi.

Transfer, emre güral+2 milyon euroya mal olacak. Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren aytaç kara, hem savunmanın ortasında hem de ön libero mevkiinde forma giyebiliyor. Trabzonspor, aytaç kara'nın transferi için eskişehirspor ile anlaştı. + trabzonspor, aytaç kara için 2 milyon 100 bin euro bonservis ücreti öderken, emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu da kiralık olarak eskişehirspor'a gönderdi. Trabzonspor, ara transferin son gününde flaş bir transfere imzasını attı. Trabzonspor, aytaç kara'ya karşılık emre güral'ı bonservisi ile mustafa yumlu'yu ise kiralık olarak eskişehirspor'a verdi. Trabzonspor sportif yatırım ve futbol i̇şletmeciliği ticaret a.ş'den, borsa i̇stanbul'a gönderilen ve. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, şirketimiz ile futbolcumuz aytaç kara arasındaki profesyonel trabzonspor haberleri giriş tarihi: Hakkında merak edilenleri açıklayan aytaç kara trabzonspor'da oynadığı dönem ve ayrılış süreciyle ilgili de itirafta bulundu. Aytaç trabzonspor'a transfer olduğumda 7'nci. Trabzonspor kulübü, eskişehirsporlu aytaç kara ile anlaşmaya vardığını borsa i̇stanbul'a bildirdi. İşte aytaç kara'nın o açıklamaları: 03 temmuz 2018 salı 16:05 güncelleme tarihi:

Posting Komentar

0 Komentar